Shipping policy

Wij verzenden alle pakketten op Donderdag en Vrijdag.

Het kan voorkomen dat je pakketje hierna niet binnen 24 uur bezorgd wordt door PostNL. Uiteraard komt dit zelden voor maar het ligt dan volledig buiten onze macht. Wij kunnen voor vertraagde pakketjes geen vergoeding of andere compensatie aanbieden. Wij zorgen dat jouw bestelling dagvers verstuurd word en tijdig op de post worden gezet.

Pakketten inclusief inhoud kunnen beschadigd aankomen op bestemming. Hier kunnen wij helaas geen vergoeding voor geven omdat cookies altijd breekbaar zullen blijven en wij breuk nooit 100% kunnen voorkomen. Alle cookies worden in goede staat verstuurd en onderweg kan er een hoop fout gaan. Gelukkig doet breuk niks af aan de smaak!

Mocht er een koek missend zijn of je bestelling is anderszins niet compleet, meld dit direct bij ontvangst en maak foto's ter bewijs. Na onze een controle aan onze kant storten wij het bedrag van het missende product terug op de rekening en sturen deze niet na. Dit ivm de verzendkosten die meestal hoger zijn dan het ene product wat dan nagestuurd zou moeten worden.